2012. február 09. 10:23:01 am *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: 6. Cápa BMW-Salgótali + 1. Salgó Rally BMW Classic 2010. 06. 25-26  (Megtekintve 20889 alkalommal)
steffe

Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #390 Dátum: 2010. június 27. 16:55:23 pm »

Sziasztok!!
Na mi is hazaértünk Zsiráffal..király volt...Zsiráfnak ez volt az első talija de hazafelé ugy vigyorgott,ha nem lett volna füle neki,körbeéri a szája a fejét...otthon náluk közelharc volt az ajándékokért(3 gyerek)
Nem bántam meg végül,hogy elmentem..fasza volt...Ezúton is köszönet Zsiráfnak,hogy elviselte a pofámat egész idő alatt....
Ja és egy üzenet Pet-nek...legközelebb nem ragadok be zöldnél és akkor 1-esbe legyorsúllak,igy csak 3ba sikerült...(budafoki út,új buda center,két állat bmw-s,tempo 150-en.....)
Jövőre meg megnyerem a TAG-HEUER-t időmérőnek...  Evil

Naplózva

steffe
Boge
Moderátor
*

Ne vedd el!

« Válasz #391 Dátum: 2010. június 27. 17:15:23 pm »

HÚÚÚ, de jó képek Sanyi! Jó volt ujra átélni!!
Az én kommentjeim hamarosan, most pihenek és próbálom feldolgozni az eseményeket. alszik
Naplózva
Lidérc
E21 Brothers mother

« Válasz #392 Dátum: 2010. június 27. 17:52:10 pm »

Szisanyi!!

Nagyon klasszak a képek  cool_photos cool_photos cool_photos

Külön a személyre szabott fotoblokkok  icon_ok

Benned reménykedtem, hogy éjjel nem alszol és felpakolod a képeket!
Naplózva
Lütyő1
Lázadó

« Válasz #393 Dátum: 2010. június 27. 17:54:47 pm »

Szeretnénk mi is köszönetet mondani Bogénak a szervezésért,Liércnek a finom pogiért,Mike-nak a kajáért,Szisanyiéknak, Petéknek, Zsiráféknak a fuvarért, és mindazoknak akik ott voltak aktívan, vagy passzívan. Jó volt, de legközelebb csakis saját kocsival megyek, ez tuti..
Naplózva

E12-518;E23-728i;Trafi 601S
V8 Szisandor
e21 v8 4.0

« Válasz #394 Dátum: 2010. június 27. 18:05:25 pm »

koszi az elismero szavakat... angel

tovabba.. Cool

* salgo classic3.jpg (252.23 KB, 1280x720 - megtekintve 313 alkalommal.)

* salgo classic4.jpg (212.77 KB, 1280x720 - megtekintve 311 alkalommal.)

* salgo classic5.jpg (250.98 KB, 887x1280 - megtekintve 306 alkalommal.)
Naplózva

e21/318,323i,318i/e23/728i/e28/528i  ....készülget nagyon lassan v8 Smiley 

20-260-22-26
Lidérc
E21 Brothers mother

« Válasz #395 Dátum: 2010. június 27. 18:48:09 pm »

A Szépségverseny győztesei  sm_68

I. Bob                 -  E21 318i
 II. Bogepapa        -  E24 635i
III. Dénes             -  E28 M535i
 IV. Imike28          -  E28 535i
  V. Miki24V           -  E28 528i
 VI. Boge               -  E21 versenyautó S14
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 27. 21:01:14 pm írta Dénes » Naplózva
Boge
Moderátor
*

Ne vedd el!

« Válasz #396 Dátum: 2010. június 27. 18:49:20 pm »

Köszönöm a sok elismerést és remélem mindenki jól érezte magát.

Nem sok szó esett a negatívumokról, de persze voltak azok is. Azért ezzel kezdem, mert ha a végére hagyom, akkor olyan ravatalozó hangulatú lenne a rovat:
Először is az egyik nagy csapás akkor ért, amikor a tábor vezetősége közölte, hogy ott lesznek az egyetemisták is, mert hogy ez a 100 akárhány ember egy hétig akkora bevétel lenne, amit nem utasíthatnak vissza.
Talán nem volt nagy probléma abból, hogy ott voltak, de nekem nem tetszett az tény.
Aztán elég sokan visszamondták a jövetelüket, ki előbb, ki később. Volt jópár ember akit privátba értesítettem, illetve személyesen meghívtam, mert eddig ott voltak, de mostanában nem nagyon írogatnak. Többségük megköszönte, de egyéb okok miatt nem BMW-znek olyan aktívan jelenleg. Olyan is akadt, aki nem is válaszolt.
A nagy ágyúk (papatopic Evil) bizony hiányoztak: Himizoli (megjegyeztem, hogy a rihes boxberg kupát választottad Cry ), Fox, Bento, Bömbölő, Mr., 02 (száradjon le a károd, mi a f*szt tudtál már megint ehelyett csinálni)
Jó volt látni sok új arcot, az új arcok asszonyai is úgy belevetették magukat a munkába, hogy az hihetetlen. 4-5-6 lány készítette elő a bográcsost, pillanatok alatt készen állt minden. Én nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar, ekkora tömeg érkezik, az előző taliknak megfelelően 4-5 felé gondoltam az emberek érkezését. Ezúton elnézést, hogy nem tudtam fogadni a látogatókat. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az újak egy részének a nevét is csak a díjkiosztón tudtam meg, bemutatkozni nem tudtak vagy elfeljtettek.
Tavaj sok kaja és pia maradt meg, idén viszont minden elfogyott. Gyorsan jött a préses-csurgatós, remélem így már nem maradt senki éhesen. Mi lett volna ha mindenki eljön?? Bizony éhség front. Nehéz ügy eltalálni a megfelelő mennyiséget.
Ami a versenyt illeti: ez volt ez első szervezésem, biztos volt benne 1-2 hiba, ezeket igyekszem orvosolni jövőre. Az időmérés is precízebb lesz és próbálok több karaktert létrehozni a speciális alakú kereszteződések miatt. Volt egy kis nézeteltérés a Mofetta (IV: idő ellenőrző) előtt. Ide egy négyes elágazó jelzését tettem be, mivel nem volt más speciális karakter 4 utas elágazóhoz. A hagyományos 4-es elágazóban lehet jobbra, balra vagy egyenesen menni. Hát itt nem lehetett, de ez is négyes elágazó volt. Viszont a kereszteződés leírásában szerepelt, hogy fordulj balra derékszögben, tehát erre figyelni kellett volna. Hiba is csúszott pont ez a szakasz után az itinerbe. Ez azért lehetséges, mert a Mofetta pont környékén gondok adódtak a távolság megjelőlésekkel. A polgármester ugyanis megkért, hogy az eredeti lugas helyett, ez legyen a pont, mert ez a falu büszkesége. 2 nappal a tali előtt kellett rögtönöznöm, bocsánat a hibákért. Szerencsére nem volt belőle nagyobb baj, mindenki vetta az akadályt. A csodaszarvas képe is rossz helyre került, ez az ötlet a szerkesztés utolsó pillanatában jött, nem is lett jó helyre téve.  Sad
Minden további kritikát és hibát szívesen fogadok, mert én építőnek veszem és legközelebb oda fogok rá figyelni.
És íme a kép a kereszteződésről.
Bízok benne hogy ez a pár dolog senkinek sem szegte kedvét.
Jövőre keményebb lesz az útvonal, mivel túl jól vette az élmezőny az akadályokat. afro

* Md GE.JPG (160.28 KB, 1024x667 - megtekintve 289 alkalommal.)
Naplózva
adam

« Válasz #397 Dátum: 2010. június 27. 19:03:31 pm »

Mi is köszönjük a lehetőséget, hogy részt vehettünk, jól éreztük magunkat.A verseny nagyon tetszett, a párom úgy izgult, hogy csak pilláztam. Rá is hagytam a navigálást, s talán egy hibát vétett. "Sajna" nekem nem volt nehéz mert hazai pálya volt. Jövőre talán egy kis szlovák kanyar? Hazafelé meg már azon kattogott az agyam hogy hogyan lehetne egy budapesti éjszakai versenyt öszehozni. Szívesen részt vennék a szervezésben.
Naplózva

3x M30 b28          70 3687024
Promega
Administrator
*

Sosemleszkész... Najó talán egyszer elkészülhet...

« Válasz #398 Dátum: 2010. június 27. 19:05:39 pm »

Ha nem gond  - és Boge is úgy gondolja, hogy maradhat- , akkor aki eltévedt, elmondja, hogy hol tette?
Mi Cereden  a 4 tó mögött a " tarts jobbra és menj át a hídon" vagy valami ilyesmi pontnál csak a jobbratartást tettük meg... a poén az volt, hogy a következő 3 pont stimmelt is (jobb, bal, "városvége") , (csak egy úttal "jobbrább" voltunk a kelleténél...) beértünk egy faluba egy t alakú elágazás szárából, aminek az itiner szerint 2 ponttal később egy egyenesen áthaladós kereszteződésben jobbra kellett volna lennie... na itt fordultunk vissza... a visszaúton találkoztunk is valakivel a pusztában, asszem a 6-os számú versenyzővel...  Cheesy  ez 11 percet jelentett nekünk...
Illetve mégegy helyen találkoztunk egy szembe jövő 5-össel, de mi ott már biztosan jó irányba mentünk...

Illetve mindezek előtt a ceredi gyorson is sikerült visszafelé haladnunk egy kicsit... wall de ezek után már nem volt gond  drive

Bizonytalankodás az Recsk-en a jobbkanyar, mert 2 is volt 500m-en belül, illetve a már említett Mofettánál a fűútra való visszatalálás esetében volt...
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 27. 20:47:04 pm írta Promega » Naplózva

1982 BMW E21 AlpinweiB   6. sebességben
Dávid

« Válasz #399 Dátum: 2010. június 27. 20:11:52 pm »

A pilóta és a fedélzeti mérnök felkészülnek a kifutópálya megközelítésére, hátul a sztyuárdesz ügyel rá, hogy az utas élvezze az utazást  Cheesy
Majd jövőre srácok! Legalább világot láttunk  Wink

* P1140426_átméretezve.JPG (174.06 KB, 845x634 - megtekintve 290 alkalommal.)
Naplózva

\CO=\\ \==O O \  ...Amelyik cápa a kezedből eszik, az a lábadból is fog...
gim_e12
gim

'92 E32 730i M30B30

« Válasz #400 Dátum: 2010. június 27. 20:52:38 pm »

Gyere csak!
Én állok a kapuba!  Azn

Bukta volt, technikai okok miatt.
Naplózva

Üdw! Respect for the Sharks!
pic

Harry KLEIN

« Válasz #401 Dátum: 2010. június 27. 21:10:43 pm »

Ma én is hazaértem egy darabban. Cheesy Nagy köszönet Bogénak és segítőinek ezért a taliért, hatalmas élmény volt, köszönöm! Jövőre is biztosan ott leszek, hogy emeljem a találkozó színvonalát!  Roll Eyes
Naplózva

Hozom főnök!
Boge
Moderátor
*

Ne vedd el!

« Válasz #402 Dátum: 2010. június 27. 21:12:30 pm »

Promega.

Ha a direktívák (irányok, nevezetes pontok, stb) stimmelt is, de a távok tutira nem. Azt is figyelni kellett volna. A hídat is azért tettem bele az itinerbe, mert az azt megelőző kereszteződésnek elég amőba alakja volt. Hogy biztos legyen a siker, beleírtam: menj át a hídon. Különben ez volt az egyetlen pont, ahol a "szőke csajok" majdnem benézték. Meglátták a hidat és rögtön kapcsoltak hogy rossz helyre mennének.
A Mofetta is trükkös helyen volt, + volt rá fél órám a következő polgármesteri taliig, hogy felírjam, de direkt itt is feltüntettem, hogy az ellenőrző pont a Mofettánál lesz. Aki cseles észrevehette a feliratokat, táblákat a faluban.
Tudod, a sorok között is olvasni kell.
Recsken nem volt semmi baj!
De ettől függetlenül várom az egyéb hibajelenségeket, tanulni szeretnék belőle.
Naplózva
Boge
Moderátor
*

Ne vedd el!

« Válasz #403 Dátum: 2010. június 27. 21:14:03 pm »

Ma én is hazaértem egy darabban. Cheesy Nagy köszönet Bogénak és segítőinek ezért a taliért, hatalmas élmény volt, köszönöm! Jövőre is biztosan ott leszek, hogy emeljem a találkozó színvonalát!  Roll Eyes

Bocsánat Uram, elfelejtettem kiegyenlíteni a felnik árát 139
Dobj egy szla számot és utalom. Amúgy meg dupla adag After Eight-el jössz....de nem csak TE! Cool
Naplózva
Lütyő1
Lázadó

« Válasz #404 Dátum: 2010. június 27. 21:37:41 pm »

mi is elkurtuk pár helyen, de asszem mivel a eligazításon se voltunk, ráadásul full tele kocsival mentünk,egész jól végignyomtuk.meg lehet tudni, ki hanyadik lett?
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 28. 17:30:10 pm írta collins » Naplózva

E12-518;E23-728i;Trafi 601S
Promega
Administrator
*

Sosemleszkész... Najó talán egyszer elkészülhet...

« Válasz #405 Dátum: 2010. június 27. 21:39:56 pm »

...Ha a direktívák (irányok, nevezetes pontok, stb) stimmelt is, de a távok tutira nem...
...Tudod, a sorok között is olvasni kell...
Na ehhez kell az a rutin, ami nekünk még nem volt... (plusz emésztettük a "törést", meg megbeszéltünk pár dolgot az asszonnyal)
Jövőre a navigátor kap hitelesített 100m számlálót  Cheesy Grin de akkor aztán tényleg pontosak legyenek a távok, mert akkor meg amiatt fogunk másfele menni  Wink Wink Cheesy Cheesy
Naplózva

1982 BMW E21 AlpinweiB   6. sebességben
Boge
Moderátor
*

Ne vedd el!

« Válasz #406 Dátum: 2010. június 27. 22:22:48 pm »

Nekem 10m pontos számlálóm volt, de mivel tudtam, hogy másoknak ez nemigen van, 100m-re kerekítettem fel. Egyébként a bicajos boltokban lehet kapni bicajos órákat, felszerelésük nem egy nagy kaland, cm pontosan a gumidhoz állíthatod és olyan pontos, hogy el sem hiszed. Javaslom a Sigma-t vagy a Cateye-t. A GPS sem olyan pontos, főleg a szűkebb fordulók miatt. Mivel a kocsidon nincs 3 antenna a kocsi elején és mondjuk kettő a végén és nem is olyan a rendszered, nem is lehet pontos, max egyenes vonalú mozgásnál.
Amúgy faternak a számlálója sem működik, sem a 4 tó panziónál, sem a Mofettánál, sem Noé szőlőjénél nem járt még soha sem, mégsem volt gond...yoo volt a navi afro Figyelni Promega, ez a kulcsa! És volt még 7 nulla időhibás versenyző is, grat Nekik Cool
Naplózva
Mike
ERŐSPISTA OO=00=OO
Moderátor
*

E12 építés alatt, E28 építés alatt, amúgy E30, E39

« Válasz #407 Dátum: 2010. június 27. 22:27:00 pm »

És lehetett volna több is, ha nem cseszik el. Én pl késésért 1, korai érkezésért meg vagy 4 párosnak osztottam büntit.
Naplózva

2.8 használt hengerfejcsavar limited edition  uglystupid2

"Béla, a normál aksit használd!"
dzsé

« Válasz #408 Dátum: 2010. június 27. 22:33:50 pm »

A szögedi különítmény elmondásai alapján már megint bánom, hogy nem voltam ott, de szerintem jövőre sem megyek, mert államvizsgázok :S
(most pedig fájó szívvel nekilátok képeket nézegetni.)
Naplózva

csak egy zenész Smiley
adam

« Válasz #409 Dátum: 2010. június 27. 22:35:59 pm »

Majd jól elrablunk.  afro
Naplózva

3x M30 b28          70 3687024
Feco01

« Válasz #410 Dátum: 2010. június 27. 22:59:32 pm »

Sziasztok!

Mi is köszönjük mindenkinek, aki részt vett a szervezésben és a lebonyolításban. Teljesen profi volt.
Nagyon jól éreztük magunkat. Reméljük jövőre nem lesz akadálya, hogy "Feco02"-vel együtt már akár a versenyen is el tudjunk indulni.  drive Ha másként nem, akkor babakocsival.

...Köszi Fecó az egy hete kifőtt páleszt  undecided crazy2 angel Wink, és kösz Mike, hogy elittad előlem  Cheesy Grin Wink  ...
67 Jövőre be fog ez érni, ne aggódj.  Wink
Naplózva
Barbi Đoll

« Válasz #411 Dátum: 2010. június 27. 23:04:09 pm »

Szeretnék csatlakozni a sok köszönethez, és hozzátenni az enyémet is  Roll Eyes
Valamint ezúton kifejezni, hogy mennyire is volt jó ez a találkozó!!! És nagy élmény ez a verseny! Mert aki látott közben az sajnos csak sárga fejet és morcos pofit láthatott   icon_slyuni 85... ez annak volt köszönhető, hogy erősen küzdöttem navigátori feladataim ellátásával  756 Tongue és hogy ne dekoráljam  ki a gyönyörűen lewaxozott és kimatricázott autó oldalát  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Ugyanis amennyire imádom a hegyeket nézni és túrázni bennük annyira nem bírom autóban... undecided  sajnos...

Szóval köszönöm, hogy ott lehettem!!
 696
Naplózva

"egy lóerő "
Miki 24V
Moderátor
*

30/ 649 76 52

« Válasz #412 Dátum: 2010. június 27. 23:06:43 pm »

Szerintem marhajó volt az itiner, 1 helyen rontottuk el, de ott nagyon Cheesy Mi az egész elején néztünk be egy helységnév táblát,ez okozta,hogy nem értünk oda az első ponthoz, mert -mint később kiderült, az volt az utolsó szakasz egyike- ellenkező irányban jártunk Cheesy Cheesy
De a szerpentin, az út, a táj, a társaság, az autó vezetési élménye kárpótolt mindenért, így legalább olyan nagy élménnyel értünk a végére és jöttünk hazafelé, mintha első helyezést értünk volna el Cheesy Nagyon jó volt!!! Smiley

Nagyon nagy szégyen, de mi egyáltalán nem néztük a métereket, hanem csak a leírást figyeltük  crazy2 Smiley Szerintem érthető volt és világos. Figyelni kellett Wink
Naplózva

E12 520/6 ; 525 ; 528i
Sam8888

Elérhető Elérhető

« Válasz #413 Dátum: 2010. június 27. 23:07:31 pm »

Én csak akkor nem bírom, ha nem én vezetek...  Cheesy Grin Smiley
Naplózva

2 ajtó 4 kerék 6 henger
http://capabmw.blog.hu/
Dávid

« Válasz #414 Dátum: 2010. június 27. 23:11:49 pm »

koszi az elismero szavakat... angel

tovabba.. Cool

Szisanyi!
Olyat nem csinálsz, amin az arcokhoz a név is csatolva van? Mint egy tablókép...
Tudom, nem egyszerű, de nyilván megjegyezted a neveket  Evil Evil Evil
Naplózva

\CO=\\ \==O O \  ...Amelyik cápa a kezedből eszik, az a lábadból is fog...
ohnelader

« Válasz #415 Dátum: 2010. június 27. 23:17:12 pm »

Sziasztok!

Én vagyok ...Máté, Dénes navigátora. Ez volt életem első autós talija, és iszonyatosan élveztem. Emelem kalapom Boge és a segítői előtt, a feladatok, a szakaszok, a hangulat mind nagyon jó volt. Mike mint mindig jó kaját csinált, bár hozzátenném, csak jó tüzön lehet jó kaját csinálni:). Köszönöm, hogy részese lehettem, jövőre címvédés!!!
Naplózva
pic

Harry KLEIN

« Válasz #416 Dátum: 2010. június 27. 23:19:27 pm »

A szerencsetollad agyontaposta egy punto, úgyhogy nincs esélyed! Cheesy
Naplózva

Hozom főnök!
Indy
Motorkerékpár szervíz

Már csak 1/4 isten

« Válasz #417 Dátum: 2010. június 27. 23:19:37 pm »

Olyat nem csinálsz, amin az arcokhoz a név is csatolva van?

...

Én még azóta se értem utol magam, holnap meg go ismét 1 hét, egy vidéki városba.
De ígérem sietek a fotókkal. A köszönők sorába én is beállnék, de majd egy hosszabb beszámolóval, mert jelenleg még időhiányban küzdök.  undecided

SziSanyi! A képek nagyon jók!!!!!!!!!!!!  Köszi!!!!!!   408 574 9 cool_photos

* DSC_7135.JPG (108.04 KB, 800x544 - megtekintve 237 alkalommal.)
Naplózva

E21 318i csapágyasra hajtva
E21 316  végelgyengülésig hajtva
E21 322  összehajtogatva
E21 328i  tavaszra kész? 

06203745144
dzsé

« Válasz #418 Dátum: 2010. június 27. 23:22:36 pm »

Majd jól elrablunk.  afro
Kedves Tőled, de remélem jövő ilyenkorra már boldog 3 diplomás (nem munkanélküli) leszek...... undecided
Naplózva

csak egy zenész Smiley
bömbölő

« Válasz #419 Dátum: 2010. június 27. 23:23:30 pm »

Látom jól sikerült a tali, gratulálok hozzá mindenkinek aki részt vett a szervezésben!
Én nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott, és nagyon örülök, hogy ilyen túrázós versenyt sikerült összehozni. Le a kalappal a szervezésért, és a rengeteg ajándékért, gyönyörű kupákért.
Azt hiszem aki részt vett ezen a talin, az mindenki nyert.
Sok ilyet kívánok nekünk!
Naplózva
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!