Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #180 Dátum: 2010. augusztus 08. 15:36:20 pm » |
|
ez jó hir.természetesen jó,ha jó véleményt is ir valaki,ezért van ez a topic,lévén azért vannak normális,megbizható szerelők is,csak megkell találni őket!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Csak egy szívdobbanás...
|
 |
« Válasz #181 Dátum: 2010. augusztus 09. 00:00:00 am » |
|
Ugy látom elég sok itt a negativ vélemény, tapasztalatbol tudom hogy nem véletlenül, DE azért emlitsük meg a pozitiv dolgokat is!! Ugy alakult hogy az autom bemondta az unalamast ezért keresgéltem egy kicsit és olyat akartam választani akiröl azért van visszajelzés is, mert a kontárokbol már igencsak elegem van.Így mentem el BMWWW Viktorék mühelyébe, meg kell mondjam elöször amikor találkoztunk majdnem sarkon fordultam, mert Viktor tulságosan is sorolta a hibákat, ezeket a hibákat tudtam én is de ettöl függetlenül rossz volt hallgatni!  De szerencsére Viktor társa elég nyugodt tipusnak látszik, ettöl egy kicsit én is megnyugodtam!:) És most már tapasztalatbol mondom hogy nem döntöttem rosszul, nem mondom hogy hibátlanok de hát senki nem az, viszont ök voltak az egyetlenek a kocsim szerelöi között akik ténylegesen foglalkoztak is az autoval,és meg is tudták csinálni, és olyan apro hibákat, amik egyébként elég komoly gondok, nekiállnak és megcsinálnak, és nem leszarták!!!! Egy rakás olyan dolgra tudták a választ amit elöttük senki nem tudott! Ez számomra fontos dolog, merthát azért visszük oda az autonkat hogy jo kézben legyen, mert szeretjük! Szoval ugy gondolom hogy ez a mühely jo választás, bátran ajánlom mindenkinek aki nem akarja feleslegesen kiszorni a pénzét az ablakon és hozzáértő embereket keres!  Köszönöm! ...és ha tényleg így gondolod annak rendkívül örülök!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
 |
« Válasz #182 Dátum: 2010. augusztus 15. 08:05:21 am » |
|
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 15. 08:13:48 am írta Boge »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
 |
« Válasz #183 Dátum: 2010. augusztus 16. 18:20:45 pm » |
|
Találkoztam már velük, jót beszélgettünk. Ők csinálják, karosszériát, motort... Beszerzéstől a kulcs átadásáig mindent, (talán a fényezés máshol történik, de ez nem biztos). Egyszer el is megyek a műhelybe, múltkor máshol találkoztunk
|
|
|
|
|
Naplózva
|
20/455-1422 vagy 30/257-6361
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
 |
« Válasz #184 Dátum: 2010. augusztus 17. 15:56:52 pm » |
|
Az RPM az tényleg ilyen durva. De meg is kérik az árát rendesen...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Aranka az én kis vasoxidkupackám!
|
|
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
 |
« Válasz #186 Dátum: 2010. augusztus 17. 17:25:04 pm » |
|
Nekem is ezt kellett volna választanom, bár ahogy ismerem a helyzetet, ott is csak tulajnak éri meg lenni. Amiket a Discoveryn is látok, hogy a melósok hogy güriznek az ilyen nagy nevü cégek további gazdagításán, hát úgy már nem kéne... Van számtalan ismerősöm akik 10-15 év szerelési tapasztalattal belekezdtek ilyen kis létszámú, baráti alapú, nagyon lelkiismeretes kis motorépítgető cégekbe, aztán a vége az lett hogy ma már épp hogy kezet fognak ha találkoznak. Egy -két problémás ügyfél, aztán mindjárt nincs mit enni a családnak...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Aranka az én kis vasoxidkupackám!
|
|
|
Sam8888
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #187 Dátum: 2010. augusztus 17. 17:31:59 pm » |
|
Azért szerintem a tv-ben látható szerelők havi fizetése kettőnk éves teljes jövedelmét is meghaladja...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miki 24V
Moderátor
Nem elérhető
30/ 649 76 52
|
 |
« Válasz #188 Dátum: 2010. augusztus 17. 23:47:00 pm » |
|
Azért tegyük hozzá, hogy azt a minőségi hátteret felépíteni, nem 2 Ft. Az is lehet, hogy karcolja a 100 millát. És akkor még azt fenntartani, megfizetni a többi igényesen, szépen dolgozó "munkást".... vállaljanak nyugodtan sokért, fizessék csak meg az emberek tehetségét. Nem irigykedni kell, fel kell nézni rájuk. Szaréhúgyé a büdös életben nem lesz szép autód.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
E12 520/6 ; 525 ; 528i
|
|
|
Sam8888
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #189 Dátum: 2010. augusztus 17. 23:56:51 pm » |
|
Így van. A 100 milla innen nagyon soknak tűnhet, de ha belegondol az ember, a sok apró részlet, amire költeni kell a-tól z-ig, akkor még lehet kevés is...  Amúgy meg nem is a magyar piac az elsődleges célközönsége az RPM stylingnak. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miki 24V
Moderátor
Nem elérhető
30/ 649 76 52
|
 |
« Válasz #190 Dátum: 2010. augusztus 18. 00:06:45 am » |
|
Múltkor szóbakerült egy beszélgetésnél és valamelyik este összeszámoltam azt, amit (nem egyszerre) felhalmoztam szerszámot, alkatrész bázist, ilyesmit...X xxx xxx.... és akkor én még hol vagyok ehhez... ha belegondolsz, hogy előírás szerinti alig pár négyzetméternyi betonplaccot nem fed be 100ezr Ft... brr
|
|
|
|
|
Naplózva
|
E12 520/6 ; 525 ; 528i
|
|
|
Narumon
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #191 Dátum: 2010. szeptember 15. 11:56:23 am » |
|
Olvasom itt a sok negatív élményt és veleményt. Az a gond az ilyen mocskos szerelőkkel, hogy max két dolgot tudsz csinálni; 1, lenyeled a békát és legközelebb a közelébe sem mész 2, Vagy mi vehemensebb barátommal visszamentünk egy ilyen "kibaszós" szerelőhőz, a szembesítés után csak vigyorgot. Haver fogta az egyik szerszámot és bebaszta vele a szerelő konyha-ablakát. (ott a szerviz a ház mellett) Oszt "kvittek vagyunk" felkiáltással elsétáltunk. Ez sem ér semmit, de legalább jobban éreztük magunkat 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #192 Dátum: 2010. szeptember 16. 11:07:55 am » |
|
Olvasom itt a sok negatív élményt és veleményt. Az a gond az ilyen mocskos szerelőkkel, hogy max két dolgot tudsz csinálni; 1, lenyeled a békát és legközelebb a közelébe sem mész 2, Vagy mi vehemensebb barátommal visszamentünk egy ilyen "kibaszós" szerelőhőz, a szembesítés után csak vigyorgot. Haver fogta az egyik szerszámot és bebaszta vele a szerelő konyha-ablakát. (ott a szerviz a ház mellett) Oszt "kvittek vagyunk" felkiáltással elsétáltunk. Ez sem ér semmit, de legalább jobban éreztük magunkat  ezért kellene névvel leirni azokat, akikkel megégetik magukat az emberek, és azokat is természetesen, akik jó munkát csinálnak.Persze akkor van érdekesség, ha valakinél irtó szar melót csinál, más meg esküszik rá...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
|